Aanvang Chillex

21 oktober 2011 at 17:54

n En toen waren de tentamens voorbij!
nNa 3 tentamens: Plaatsbepaling in 3 deeltoetsen, Scheepswerktuigkunde en Stabiliteit, is de tentamenstress weer voorbij. Met een (waarschijnlijke) 2/3 score (Scheepswerktuigkunde niet gehaald denk ik), toch aardig resultaat. Jammer van scheepswerktuigkunde uiteraard! Die word 16 December herkanst, vlak voor het tentamen Stabiliteit 2 (FINEX POTOZ, Moeder van alle Tentamens).
nNog even wachten op het specifieke resultaat van alle tentamens, dus ik hoop dat de schade meevalt.
n
nWeekendwacht
nKomende zaterdag (22 Oktober) weekendwacht op het KIM, met een redelijk open programma. Immers, met de tentamenweek achter de rug, is er even geen studiedruk. Op het lijstje van mogelijke ideeen staan: Reisverslagen beschrijven, foto’s selecteren, etc. van alle reizen sinds zomer 2009, flinke klus; Paper van Militair, Leiderschap en Ethiek verbeteren (redigreren van spelfouten, theorie etc); Verbeteren en inleveren van Reisvoorbereiding (laatste commentaar verwerken). Oftewel, geen hoge prioriteit maar wel bezigheden. Het ene heeft meer voorkeur (Foto’s van reizen bekijken, altijd leuk!) het andere heeft meer prioriteit (studie?). Eens zien wat Zaterdag mij brengt en waar de motivatie naar toe gaat! Hopelijk geen bijzonderheden (Brand, Ontruimingen, Ongewenste Bezoekers, Rondleidingen), of andere activiteiten die enigzins mijn aandacht vereisen.
n
nOp het programma staan:
nKomende week rustige periode, tot aan 21 november. Oftewel, een maandje lessen, met o.a. Beladen theorie (hoe word een schip beladen) en de theorie achter Stabiliteit 2. Bovendien een verlofweekend richting Milan staan, op zoek naar het avontuur!
n28-31 Oktober: Weekend Milan!
n21-25 November: Praktijkweek Beladen Terschelling
n28-02 November-December: Praktijkweek Brugsim
n04-11 December: Praktijkweek Kinsbergen (Kiel-Den Helder)
n15-22 December: Tentamenweek (met Beladen, Stab2)
n23-08 December: Winterverlof
n
nThat’s all. Yinx out. n