Vaarweek!

24 januari 2011 at 01:42

n En toen waren de eerste 2 weken alweer voorbij. En wat een drukke weken waren dit!
n
nWeek 1:
nMaandags after-verlof dip. Even opnieuw inslingeren en wennen aan het regime op het KIM. Het vakantiebaardje moest er af en het mes was spontaan bod. Vervolgens tot donderdag voorbereidingen voor de bestuursovergang die wij met een ceremonie en stunt besloten. Officieel Senaat af! Dat levert mij nu de vrije tijd die nodig is voor studie en sport. Toch woensdag en donderdag nog even gebikkeld voor het verslag dat af moest.
nWe sloten deze week af met een feestje op vrijdag in Rotterdam. Het jongstejaar bedankte de OJ’s, de TJ KV’s, en een aantal commissies voor de inzet tijdens de KorpsIntroductie. Prima feestje, en Rotterdam is een leukere stad dan ik dacht.
n
nDaarna op zondag nog even met de jongens naar Arnhem geweest om (toch nog) het weekend goed te benutten. Biosje, cafeetje en Durum Kebab brachten me voldoende munitie voor een nieuwe studieweek.
n
nWeek 2: Gaap….
nWant deze week ging onmogelijk langzaam voorbij. Ik had maandag, dinsdag en donderdag 1(!) blok les, en wo 3, waaronder LEBO (LevensBeschouwing van de GV) en een blok van een half uur bij Meteo. En vrijdag vrij! oftewel een ideale week om …. niets te doen. Dat werd uiteindelijk een verslag en vooral veel netwerken (sociaal, niet online ;-)).
nDaarna vrijdag thuis aan het pc-onderhoud, zaterdag dansles, naar mijn Oma, en terug naar huis! Over Oma gesproken, daar kwam ik een nichtje uit Middelburg tegen, dus een supermeevaller daar! Thnx Leonie ;-).
n
nNu onderweg naar Den Helder, even mijn tas inpakken, want 0900 morgen volgt het vertrek naar Duitsland/Denemarken, voor de eerste VTO vaartocht met de MOV van Kinsbergen. Een weekje touren over de Oostzee! OvdW, Roerganger, Uitkijk of PaaiKaart, kan allemaal. Eindelijk praktijkonderwijs!
n
nDus: Aanvang POTOZ (Praktische Opleiding Tot Officier Zeedienst!) en aanvang nautistisch praaien ;-).
n
nVdWaart op de Brug. Uit.
n
n
n n